На виконавчому комітеті розглянули 18 питань

Сьогодні, 29 серпня, під головуванням міського голови Сергія Лисицького відбулось засідання виконавчого комітету. Загалом розглянули 18 питань.

На початку засідання присутні заслухали інформацію від начальника фінансового управління Катерини Горпиніч про виконання бюджету Олевської міської ради за І півріччя 2023 року.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. До міської ради звернулось 12 місцевих мешканців про допомогу на лікування, ліквідацію наслідків негоди, поховання рідних. Загальна сума виділеної допомоги – 44 тисячі гривень.

Члени виконкому внесли зміни до затверджених тарифів на платні послуги, що надаються Олевської центральною лікарнею. У закладі з’явились нові платні послуги.

Також розглядались питання про взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, про продовження терміну дії паспортів прив’язки тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, про надання статусу дитини-сироти та інші.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту