В Олевську передано два автомобіля для військових

Від Олевської громади поїхало ще два автомобіля на фронт. Необхідність авто на війні завжди актуальна, адже транспорт допомагає евакуйовувати поранених, швидко реагувати на ситуацію та головне – зберігати життя нашим військовим.

Позашляховик Hyundai Tarracan придбано благодійниками та передано матері нашого військового Миколи Нарота Наталії Яківні. Ключі передав голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Мікроавтобус Hyundai H200 придбано за кошти, які мати нашого загиблого Героя Сергія Комольцева Наталія Максимівна передала міському голові Сергію Лисицькому.

Автомобіль допомагатиме військовому Андрію Токарчуку. Ключі від транспорту передав народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

Ремонт, відновлення та фарбування автомобілів виконувалися за кошти учнів Дружбівської гімназії, які вони збирали для допомоги Збройним Силам України.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Продовжуємо допомагати нашим військовим: вже було передано більше 30 автомобілів, які щоденно допомагають нашим захисникам на фронті. Я щиро вдячний за активну підтримку жителям Олевської громади, благодійникам, дітям та дорослим, які щиро бажають перемоги України. Також доземний уклін матері нашого загиблого Героя Наталії Максимівні, ваш вчинок розчулює до глибини душі».

За підготовку автомобілів до фронту ми висловлюємо вдячність Івану Стрелюку та Ярославу Іванченку, які постійно підставляють своє плече підтримки.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту