Проєкт «Діти Перемоги» реалізований в Олевській громаді

Проєкт «Діти Перемоги» завітав і до Олевської громади.
 
Святкова вистава, розважальна програма, солодощі, фотозона і Пес Патрон — усе організовано задля того, щоб родини наших військових мали змогу відволіктися від щоденних новин і хвилювань, пов’язаних із війною.
 
Реалізація проєкту відбувалась спільно з Житомирським обласним академічним театром ляльок за ініціативи народного депутата Арсенія Пушкаренка.
Він зазначив: «Завдяки Збройним силам України, які боронять суверенітет і територіальну цілісність держави, наша країна залишається вільною та демократичною. Тож першочерговий обов’язок кожного українця — підтримувати ЗСУ і піклуватися про родини захисників».
 
Так, в нашій громаді вистави були представлені в Олевську та селі Лопатичі. Розділити радість з дітьми завітали також міський голова Сергій Лисицький та народний депутат України Арсеній Пушкаренко.
 
Планується, що у рамках проєкту «Діти Перемоги» такі свята для родин військових проведуть по всіх громадах Житомирської області.
Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Щиро дякую Арсенію Михайловичу за таку ініціативу. Бачити радість, захоплення в очах діток надзвичайно приємно. Діти мають відволікатись від тяжких новин війни, створювати хороші дитячі спогади. Тож, «Діти Перемоги» – це саме той проєкт, який допомагає цього досягнути».
 
 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту