На бюджетній комісії розглянули 16 питань

Сьогодні, 5 вересня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

У роботі комісії взяли участь: секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, депутати: Катерина Світельська, Віктор Шапорда, Назар Ковальчук, Леонід Хомутовський, Сергій Вовк і начальники відділів та управлінь міської ради.

Загалом члени комісії розглянули 16 питань, серед яких: внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердження переліку нерухомого майна об’єктів комунальної власності Олевської міської територіальної громади у новій редакції, затвердження звіту про виконання бюджету Олевської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року та інші.

Традиційно розглядалось питання надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади на лікування, ліквідацію наслідків пожежі. До міської ради звернулось 33 місцевих жителя на загальну суму допомоги 330 000 гривень.

Також розглянули питання затвердження Комплексної програми підтримки  ветеранів війни, інвалідів війни, учасників бойових дій та членів їх сімей, а також членів сім’ї загиблих воїнів ЗСУ Олевської громади на 2023-2025 роки.

Програму розроблено з метою створення та забезпечення функціонуваня комплексу дієвих заходів щодо адаптації та реабілітації ветеранів війни, інвалідів війни, учасників бойових дій,  членів їх сімей, а також членів сімей загиблих воїнів ЗСУ.

Всі 16 розглянутих і обговорених питань будуть винесені на чергове засідання сесії Олевської міської ради, що відбудеться 7 вересня 2023 року.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту