55-та річниця з дня заснування Поліського природного заповідника

Поліському природному заповіднику – 55 років. З цієї нагоди відбулось урочисте засідання, де обговорили діяльність, пригадали історію заповідника та вітали колектив.

Міський голова Сергій Лисицький відвідав урочистий захід та вручив грамоту Олевської міської ради колективу Поліського природного заповідника.

На урочистому засіданні також були присутні перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олександр Краснолуцький, голова Коростенської РВА Олег Рябой, заступник начальника Управління – начальник відділу оцінки впливу на довкілля Микола Семенюк та інші поважні гості.

В.о. директора Поліського природного заповідника Юрій Бруцький вручив подяку міському голові Сергію Лисицькому за активну життєву позицію у сфері охорони природи, особистий внесок у розвиток заповідника, зміцнення його матеріально-технічної бази та з нагоди 55-ї річниці з дня заснування.

Гості відвідали екскурсію музейними кімнатами. А також долучилися до урочистого відкриття нової «Орнітологічної стежки». Стежка протяжністю 450 м прокладена в заплаві річки Болотниця, де можна поспостерігати за життям птахів, які населяють заповідні екосистеми та дізнатись більше про водно-болотні угіддя.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту