На виконавчому комітеті розглянули 57 питань

Сьогодні, 30 листопада, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради. Загалом було розглянуто 57 питань.

Одноголосно члени виконкому підтримали надання одноразової матеріальної допомоги 22 жителям міста і сіл громади. Більшість з них звернулась по допомогу на лікування. Для допомоги було виділено 54 тисячі гривень.

Погодили кандидатуру Осипчука Василя Васильовича на посаду директора комунального підприємства «Олевськ-Комунальник» Олевської міської ради. З січня 2022 року він був призначений виконуючим обов’язки директора відповідного комунального підприємства, де зарекомендував себе як ініціативний, енергійний та відповідальний керівник і гарний фахівець.

В Юрівському дитячому садочку №35 «Пролісок» відкрили інклюзивну групу. Таке рішення прийняте з метою створення оптимальних умов для навчання дітей з особливими освітніми потребами, з урахуванням їхніх індивідуальних потреб та можливостей, забезпечення психолого-педагогічного супроводу в інклюзивних групах, у зв’язку із зверненням батьків та висновком комплексної психолого-педагогічної оцінки «Інклюзивно-ресурсного центру».

Також було прийнято рішення про створення комісії, що здійснює перевірку  фізичних осіб, що отримують компенсацію фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі щодо достовірності поданих ними даних та контроль за наданням соціальних послуг фізичними особами, затверджено склад комісії та Положення.

Крім того члени виконкому підтримали рішення про створення комісії для проведення перевірок достовірності відомостей про розміщення внутрішньо переміщених осіб на території Олевської громади.

Серед інших також розглядались питання про надання дозволу на розміщення реклами, надання дозволу на зрізання аварійних зелених насаджень, взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту