Керівництво громади придбали автомобіль для військового

 Керівництво Олевської громади віддали свої премії для придбання автомобіля для Збройних Сил України. Це вже стало гарною традицією, адже минулорічні виплати теж були спрямовані на благодійність – було придбано авто для наших захисників.

До благородної справи долучилися міський голова Сергій Лисицький, секретар ради Сергій Мельник, заступники міського голови Василь Ковальчук та Юрій Данюк і керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький.

Авто придбали для нашого земляка, жителя Олевська Валерія Саргана, який зараз боронить нашу державу на Запорізькому напрямку.

Цей транспорт був дуже необхідний для нашого захисника, тож попередньо дружина військового оголосила збір коштів. З щирим бажанням допомогти їхні дітки також колядували по місту, щоб зібрати кошти на транспорт для батька. Загалом родині вдалось зібрати 29 100 гривень. Ще 500 доларів для військового передав депутат міської ради Валентин Торгонський. Всі зібрані кошти сім’я військового передає на купівлю автомобіля для іншого військового з нашої громади.

Дякуємо керівництву Олевської громади за щирий благодійний вчинок. Це стало гарним прикладом для кожного.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту