ЄС та Німеччина надають 100 грантів українським підприємствам з експортним потенціалом та інноваційними ідеями

У межах ініціативи EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тис. євро кожен для відновлення, розвитку та стійкості у часи війни.

Грантовий конкурс проводиться у межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських ММСП, а також підтримку інновацій та експорту.

Подати заявку на отримання гранту можна через сайт http://100grants4smes.net.ua – з 16 січня до 11 лютого 2024 року.

До участі у конкурсі запрошуються ММСП, що працюють в сферах: переробки (машинобудівна, меблева, харчова та легка промисловість), креативних індустрій, логістики та транспорту, а також інші сектори з потенціалом експорту або створення інновацій (наприклад, освітні та медичні послуги).

Запланована хвиля грантів сприятиме реалізації цілей урядової ініціативи #єРобота під егідою Міністерства економіки України.

Право на бізнес: від ідеї до прибутку

Благодійний фонд «Право на захист» за підтримки Ukrainian Humanitarian Fund (UHF) розпочинає набір учасників на навчальну програму «Право на бізнес: від ідеї до прибутку»

Цей курс для вмотивованих власників малих підприємств, чий бізнес постраждав у результаті повномасштабного вторгнення, тих, хто лише хоче розпочати власну справу, або підпадає під один із критеріїв вразливості:

  • внутрішньо переміщені особи;
  •  особи з інвалідністю;
  • чоловіки / жінки, які самостійно виховують дітей;
  • ветерани АТО / війни, які вже не є військовослужбовцями.

Програма реалізується в Харківській, Сумській, Чернігівській, Київській, Житомирській областях.

Метою навчальної програми є дати знання й допомогти підсилити навички в підприємництві, починаючи з пошуку бізнес-ідеї, налагодження менеджменту й маркетингу до моменту отримання першого доходу.

Кращі учасники отримають грант від $3000 на розвиток власної справи!

Щоб стати учасником онлайн-курсу, будь ласка, заповніть заявку на участь http://surl.li/pibku  

 до 31 січня 2024 року.

Детальна інформація за посиланням http://surl.li/piblf

Підготовка команд раннього втручання. 

Навчальні тренінги від сертифікованих тренерів, членів Української асоціації раннього втручання, команди, які хочуть надавати цю послугу.

Учасники тренінгів:

▪️ отримають знання та навички роботи у моделі раннього втручання,

▪️ опанують практики побудови партнерської співпраці з батьками,

▪️ навчаться працювати у мультидисциплінарних командах;

▪️ зможуть надавати послугу з раннього втручання уже піл час навчання.

Учасників відбиратимуть на конкурсних засадах.

Запрошуємо долучитися організації та установи (крім закладів інституційного догляду дітей, комерційних установ, інклюзивно-ресурсних центрів), які хочуть започаткувати послугу раннього втручання та підготувати фахівців, які її надаватимуть.

Для участі в конкурсі керівник має заповнити анкету: https://bit.ly/41ZEY9u

Заявки приймаються до 31 січня 2024 року.

Перелік відібраних команд буде оголошений після 13 лютого 2024 року.

При відборі перевага надаватиметься організаціям з Волинської, Харківської, Львівської, Закарпатської, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Полтавської, Чернігівської та  Чернівецької областей.

Проєкт підготовки команд раннього втручання виконується Дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine) і Центром Джерело у партнерстві з Українською асоціацією раннього втручання.

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва 2023-2024.

Естонська рада у справах біженців в Україні оголошує конкурс на відбір менторів (наставників, експертів) для мікро- та малих жіночих бізнесів в рамках Програми розширення можливостей жіночого підприємництва 2023-2024

Детальна інформація розміщена тут на сайті Громадського простору

Дедлайн: 21 січня 2024 р.

SEED 3.0: освітня можливість для бізнесів в агросфері та суміжних.

Глобальний договір ООН в Україні вже втретє проводить освітній проєкт SEED, який допомагає власникам мікро- та малих бізнесів масштабувати свою справу та вивести бізнес на новий рівень. Проєкт реалізується за підтримки компанії PepsiCo та фінансування PepsiCo Foundation.

Детальна інформація розміщена тут на сайті Громадського простору

Дедлайн: 31 січня 2024 р.

Другий конкурс грантів за програмою STAGE Financial Grant Programme

Відкрито конкурс грантів для малих та середніх підприємств, щоб допомогти їм у переході до сталого розвитку.

Програма надасть до 50 000 євро кожному обраному МСП для двох типів діяльності:

  • Розробка плану інвестиційного проекту
  • Додаткові послуги, якщо потрібно для підготовки інвестиційного плану

http://surl.li/pibxc 

Дедлайн: 7 лютого 2024 р.

Програма USAID АГРО надасть до 14,8 млн грн співфінансування для проєктів розвитку свинарства в Україні.

Програма USAID АГРО надасть до 14,8 млн грн співфінансування для розвитку свинарства через впровадження контрактної та/або кооперативної моделі вирощування свиней. Всього АГРО підтримає 3 проєкти (остаточна сума співфінансування кожного залежить від запропонованої діяльності).

Програма USAID АГРО заохочує заявки від українських мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), операторів свиноферм, які планують запровадити контрактну та/або кооперативну модель вирощування свиней.

Детальна інформація за посиланням http://surl.li/pibod

Дедлайн: 9 лютого 2024 р.

Програма USAID АГРО надасть до 270 млн грн співфінансування на розвиток потужностей з доробки, сушіння та зберігання зерна

Через ускладнений експорт мікро, малі та середні агровиробники (ММСП) в Україні потребують додаткових елеваторних потужностей для сушіння та зберігання зерна. Програма USAID АГРО надасть до 270 млн грн співфінансування українським підприємствам, які надають послуги з сушіння, зберігання та доробки зернових та технічних культур. За програмою передбачено 10-15 проєктів співфінансування, з бюджетом від 18 до 36 млн грн кожен. 

Детальна інформація за посиланням http://surl.li/piblz

Дедлайн: 14 лютого 2024 р.

Благодійний фонд «Право на захист» за підтримки Ukrainian Humanitarian Fund (UHF) розпочинає набір учасників на навчальну програму «Право на бізнес: від ідеї до прибутку»

Грантова програма від Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесу”

Проєкт USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» (раніше знаний як Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору»), у партнерстві з Міністерством економіки України, оголошує Запит на отримання концепцій використання грантових коштів (Request for Concepts) від українських підприємств, які потребують підтримки для забезпечення зростання бізнесу, зокрема для збільшення продажів, нарощування експорту та створення нових робочих місць.

До подання концепцій запрошуються середні та великі приватні українські підприємства. http://surl.li/piblf

Дедлайн: 29 лютого 2024 р.

Програма USAID АГРО надасть 703 млн гривень на розвиток експортоорієнтованої переробки зернових, олійних та бобових культур

Програма USAID АГРО надасть 703 млн гривень на розвиток експортоорієнтованої переробки зернових, олійних та бобових культур. Програма USAID АГРО надасть співфінансування для 20  українських  аграрних переробних підприємств для відновлення та розвитку експортного потенціалу. Кожне підприємство може отримати від 10 млн грн до 100 млн грн співфінансування.

Детальна інформація за посиланням: http://surl.li/peujd

Дедлайн: 31 травня 2024 р.

Конкурс: надаємо гранти для проєктів у сфері “зеленої” енергетики

Громадські організації «Екоклуб» та «Екодія» оголошують грантовий конкурс для підтримки діяльності місцевого самоврядування у впровадженні рішень, що вестимуть до сталої енергетики у громаді. 

Конкурс: для проєктів у сфері “зеленої” енергетики

Детальна інформація за посиланням:  http://surl.li/peuij  

Дедлайн: 15 травня 2024 р.

Більше про гранти та можливості на каналі “Грантові фішки”: https://t.me/grantovyphishky

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту