Понад 8 тисяч гривень зібрали на благодійному заході в Новоозерянському ліцеї

В Новоозерянському ліцеї відбувся національно-патріотичний захід під назвою «Друга річниця незламності, боротьби та супротиву», приурочений до другої річниці повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Провели захід вчитель історії Лілія Ковальчук та педагог-організатор Анна Четверик. Ініціатор дійства – директорка ліцею Ірина Марчук.

В програмі були патріотичні вірші, хореографічні номери та розповіді про трагічні сторінки війни. У підготовленому відеоряді з вдячністю згадали місцевих військових, які зараз обороняють Україну від окупантів, а також подякували місцевим волонтерам, що їх підтримують. Вшанували загиблих військових, які віддали життя за Україну, хвилиною мовчання.

Головна мета заходу – пригадати ці два роки повномасштабної війни та подякувати нашим захисникам, а також зібрати кошти на їхню підтримку.

До збору коштів на Збройні Сили України долучилися працівники ліцею, учні та їхні батьки. Загалом вдалось зібрати 8 140 гривень.

Ці кошти вчителька Лілія Ковальчук передала міському голові Сергію Лисицькому на потреби ЗСУ.

Щиро дякуємо кожному, хто продовжує підтримувати наших військових, долучається до організації зборів, донатить. Разом ми наближаємо нашу перемогу!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту