Час повертати своє!

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом.  Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем!

Ти можеш сам обрати бригаду, до лав якої ти хочеш долучитися:

АЗОВ: НЕЗЛАМНІ, НЕСКОРЕНІ, НЕСПИННІ!

Легендарний підрозділ, який під час російського вторгнення в Україну 2022 року став осередком оборони міста Маріуполь і надалі героїчно утримував комбінат “Азовсталь”. «Азов» звільняв Маріуполь у червні 2014 року, брав участь в боях під Іловайськом, обороняв Маріуполь з кінця серпня 2014 року, здійснював наступ на Широкине у лютому 2015 року, виконував завдання в районі проведення АТО (пізніше ООС). Силами підрозділу проведено успішну Павлопіль-Широкінську операцію у 2015 році, виконано низку успішних бойових завдань у районі Світлодарської дуги.

СПАРТАН: ОБ НАС ЛАМАЄТЬСЯ ВОРОГ

Від початку повномасштабної військової aгpecії російської федерації проти України особовий склад військової частини дав гідну відсіч спробам противника прорватися до міста Харкова, брав участь в операції зі звільнення Малої Рогані, Циркунів та Кутузівки у взаємодії з підрозділами Збройних Сил України продовжує мужньо боронити місто Харків, Харківську та частину Луганської областей, утримує позиції в районі Торецька Донецької області. У ході боїв бригадою знищено значну кількість живої сили та військової техніки агресора, зокрема 4 танки противника на об’їзній дорозі під Харковом в перший день оборони та літак СУ-25, пілота якого було затримано. Було також ліквідовано до 2-х рот живої сили росіян, знищено 2 ворожі танки, 8 БМП, 2 установки ЗУ-23-2, 22 одиниці автомобільної техніки та реактивну систему залпового вогню. Об нас ламається ворог. Вступай і наступай!

РУБІЖ: ПОВЕРТАЄМО ЗАКОННІ РУБЕЖІ КРАЇНИ

24 лютого 2022 року ротна тактична група бригади першою прийняла бій з російськими спецпризначенцями в районі аеропорту «Антонов» (Гостомель), що відіграло важливу роль в обороні столиці. Бійці бригади не дозволили окупантам розгорнути основні сили в безпосередній близькості до Києва. Тоді було знищено п’ять та пошкоджено один російський гелікоптер, а також знищено близько роти особового складу противника. Протягом березня 2022 року ротна тактична група бригади відзначилася у боях в районі населених пунктів Ірпінь, Гута Межигірська та Мощун, завдавши відчутних втрат ворогу. Бійці брали участь в боях за Рубіжне. Воїни бригади стійко захищали Сєвєродонецьк поки його не було зруйновано російською авіацією та артилерією. У ході бойових дій силами батальйонної тактичної групи бригади було завдано значних втрат противнику: знищено понад 300 одиниць броньованої техніки, зокрема 240 мм САУ «Тюльпан», ліквідовано понад 1000 загарбників та поранено близько 1300 окупантів. Приєднуйся, бо ми повертаємо законні рубежі країни!

ЧЕРВОНА КАЛИНА: ВОРОГ ТЛІЄ, ДЕ КАЛИНА ЧЕРВОНІЄ

Червона калина – це червоне полум’я наступу. З перших днів повномасштабного вторгнення підрозділи військової частини зайняли визначені позиції з оборони столиці України та не допустили спроби прориву противника до Києва, розбили колону російської армії біля селища Бузова. З червня 2022 року підрозділи полку у складі зведеної батальйонної групи в оперативно-тактичному угрупуванні «Північ» оперативно-стратегічного угрупування військ «Хортиця» брали участь у бойових діях у населених пунктах Сєверодонецьк, Лисичанськ та Білогорівка Луганської області, Спірне та Верхньокам’янське Донецької області, проявляючи стійкість і рішучість, даючи гідну відсіч загарбникам. Виконуємо завдання на Запорізькому напрямку, вступай і наступай!

СТАЛЕВИЙ КОРДОН: СТАЛЕВОЮ СТІНОЮ СТОЇМО ЗА НАШ КОРДОН

15-й мобільний прикордонний загін створений як підрозділ нового зразка. Його структура, система управління та навчання побудовані з урахуванням викликів, які стоять перед Україною. Основу заклали підрозділи Державної прикордонної служби, що виконували завдання в районі бойових дій на сході нашої держави і які мужньо протистояли російським агресорам. В рядах підрозділу воїни, які першими зустріли ворога на кордоні, боронили Азовсталь, знаходилися на лінії оборони на Лиманському та Бахмутському напрямках, захищали держрубіж з країною-агресором. Для виконання завдань мобільний прикордонний загін на озброєнні має протитанкові та артилерійські розрахунки, групи аеророзвідки та розрахунки ПЗРК. Його завдання – посилити оборону та захист нашої держави, укріпити кордон України, адже прикордонники перші на держрубежі та є невід’ємною складовою Сил оборони країни. Перші на кордоні, перші в наступі.

КАРА-ДАГ: ПІДНІМЕМО ПРАПОР НАД КРИМОМ

24 лютого 2022 року з моменту повномасштабного вторгнення особовий склад приступив до виконання бойових завдань, вів оборонні дії в населених пунктах Мелітополь, Молочанськ, Токмак, Кам’янське, Мала Токмачка. Своєчасне прибуття підрозділів полку до району виконання бойових завдань 24-27 лютого 2022 року дало змогу зупинити наступ переважаючих сил ворога на напрямках Василівка – Запоріжжя та Токмак – Оріхів. 26.02.2022 особовий склад взводного опорного пункту на південній околиці населеного пункту Молочанськ вступив у бій із переважаючими силами росіян, внаслідок чого було знищено передовий дозор, 2 БТР з екіпажами та піхоту, пошкоджено та виведено з ладу 2 танки противника, сили окупантів були відкинуті на північну околицю міста. При спробі противника здійснити прорив через міст на південно-західній околиці міста Токмак знищено 3 танки противника. Завдяки застосуванню сучасних методів ведення бою особовим складом бригади за підтвердженою інформацією знищено 6 ворожих повітряних суден (4 літаки СУ-25, 2 гелікоптери К-52), 2 БПЛА, 1 ракета, а також броньовану техніку та живу силу противника. Кара за Крим, ось що значить Кара-Даг!

ЛЮТЬ: ПЕРЕТВОРИ СВОЮ ЛЮТЬ НА ЗБРОЮ

Об’єднана штурмова бригада “Лють” – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах. Долучайся і перетворюй свою лють на зброю! Полки спеціального призначення «Сафарі», «Цунамі», «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» – підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це – бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка – міста та села, які загартували бойовий дух кожного нашого воїна. Воїнів бригади неодноразово відзначали військове та політичне керівництво держави. Бригада «Лють» – це три штурмові полки та рота спеціальних операцій. У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК, ROSHEL SENATOR, Kirpi, Oncillla), танки, артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння. Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – основні завдання Об’єднаної штурмової бригади “Лють”. Воїнів бригади неодноразово відзначали військове та політичне керівництво держави.

БУРЕВІЙ: БРИГАДА УТИЛІЗАЦІЇ РОСІЙСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ

З 24 лютого 2022 року особовий склад військової частини виконує завдання в складі угрупування сил оборони міста Києва, охороняючи важливі державні об’єкти та об’єкти інфраструктури. Батальйонна-тактична група зайняла батальйонний район оборони на зовнішньому рубежі оборони міста Києва в Чернігівській області. Особовий склад бригади залучався для оборонних дій в містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ Луганської області та по теперішній час виконує завдання в місті Бахмут Донецької області. Буревій розшифровується як бригада утилізації російських військових. І ця буря йде на ворогів, вступай і наступай!

ХАРТІЯ: СИЛА ВОЛІ!

Бригада «Хартія» виникла на початку повномасштабної війни як добровольчий підрозділ. Її бійці обороняли Харківщину та одні з перших вийшли на кордон з російською федерацією під час контрнаступу ЗСУ. «Хартійці» захоплювали та знищували військову техніку й піхоту ворога, проводили аеророзвідку та коригування вогню артилерійських систем, міцно стояли при обороні Бахмута. Згодом бригада «Хартія» вийшла на новий етап – стала 13-ю бригадою Національної гвардії України. При підготовці воїнів «Хартії» використовують техніки та підходи стандартів НАТО – від рядового бійця до офіцерів штабу батальйону та управління бригади. Кожен підрозділ проходить якісне навчання та злагодження в Україні та за кордоном. «Навчаємо всіх – цінуємо кожного» – гасло наших інструкторів. Якщо ви хочете бути корисним у цій війні, знищувати ворога, звільняти українські землі й замислюєтесь, як зробити це максимально ефективно – приєднуйтесь до нас!

Подати заявку.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту