Повідомити про корупційне правопорушення

 

Національне агентство з питань запобігання корупції  співпрацює із особами, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції». Особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, перебувають під захистом держави. 

Ви можете залишити відповідне повідомлення, інформація в якому стосується конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплене доказами, щодо осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також щодо прирівняних до них осіб згідно із Законом «Про запобігання корупції» (далі – «уповноважена особа»). Всі повідомлення розглядаються працівниками Національного агентства з питань запобігання корупції згідно з вимогами законодавства.

Повідомлення завідомо неправдивих відомостей тягне за собою відповідальність, передбачену чинним законодавством.

Повідомити про корупційне правопорушення +38(098)-836-44-78

Режим роботи спеціальної телефонної лінії:

  • понеділок – п’ятниця: з 9-ї год до 16 год. із щоденною перервою з 13 год. до 14 год.;

_____________
* інформація про корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення, інше порушення Закону України «Про запобігання корупції» та Закону України «Про політичні партії в Україні»

 
 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту