#безбарєрність: Герої мультиплікаційного проєкту “Україна. Нескорені міста. Правдива історія” долають бар’єри разом із дітьми

Говорити на складні теми з дітьми – завдання із “зірочкою”. Слухати дорослих не завжди цікаво, а от книжкових чи мультиплікаційних персонажів – зовсім інша справа. Тому не дивно, що герої патріотичного дитячого анімаційного проєкту «Україна. Нескорені міста. Правдива історія» чудово справляються зі своїм завданням, розповідаючи про культурну спадщину та історію держави. А відтепер мультсеріал став доступним глядачам з порушеннями слуху – за підтримки ГО Безбар’єрність він перекладений жестовою мовою.

Мультфільм, призначений для дітей віком від 6 до 12 років, у 5-хвилинних епізодах розповідає історії українських міст, що постраждали внаслідок війни. Головні персонажі мандрують цими містами, розповідаючи про їхню історію та показуючи наслідки заподіяної шкоди, водночас уникаючи чутливих зображень. Використання 2D-анімації пом’якшує сприйняття та навіть має терапевтичний ефект, що особливо важливо у контенті для дитячої аудиторії.

Серіал доступний до перегляду жестовою мовою на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, а також в YouTube – за сприяння телеканалу ПЛЮСПЛЮС і 1+1 media.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту