Ліцеї та гімназії Олевської громади збирають кошти для військових

Цьогоріч заклади освіти Олевської громади по-особливому патріотично підійшли до організації урочистих заходів з нагоди Дня останнього дзвоника. Майже всі ліцеї та гімназії присвятили цей день підтримці Сил оборони України, зокрема, збору коштів для наших військових.

У Копищенському ліцеї була організована благодійна акція «Не купуй квітку – донать на ЗСУ». Учні та працівники ліцею охоче доєдналися до такої ініціативи.

Зібрані 7 265 гривень заступниця директора з виховної роботи Тетяна Бумар передала міському голові Сергію Лисицькому на потреби військовим.

Не стояли осторонь й учні та вчителі Зольнянської гімназії. На святковій лінійці організатори заходу розмістили скриньку для донатів нашим захисникам, яка стала головним атрибутом свята.

Зібрані 6 460 гривень випускники гімназії передали заступнику міського голови Юрію Данюку для наших захисників.

Благодійний збір коштів на армію проходив також в Будківській гімназії. Варто зазначити, що село Будки проявляють постійну активність у підтримці військових, долучаючись до зборів Покровського старостинського округу.

Цього разу, до Дня останнього дзвоника, було зібрано 5 730 гривень і передано до міської ради.

Щиро дякуємо всім нашим освітянам, учням і батькам, які проявили таку благодійну ініціативу. Нашим захисникам і захисницям потрібна наша підтримка! Слава Україні! Героям слава!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту