На сесії міської ради розглянули 23 питання

Сьогодні, 6 червня, відбулось чергове засідання сесії міської ради на якому було розглянуто 23 питання.

Одноголосно прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 29 жителям  громади. Більшість місцевих жителів звертаються за допомогою на дороговартісне лікування, в тому числі наші захисники. Серед звернень також є ліквідація наслідків лиха – відновлення майна після пожежі місцевого мешканця. Загальна сума виділених коштів – 290 тисяч гривень.

Також було прийнято рішення про внесення змін в рішення сесії Олевської міської ради «Про встановлення земельного податку». Зміни стосуються зменшення ставки земельного податку для земель житлової забудови та земель сільськогосподарського призначення. Наразі ставка податку за земельні ділянки, нормативна грошова оцінка яких проведена, становить 0,3.

Серед інших також розглядались питання: про продовження терміну дії та внесення змін до договорів оренди земельних ділянок комунальної власності, про затвердження звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок комунальної власності, про внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2024 рік та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту