Олевська громада продовжує збирати кошти для військових

Жителі Олевської громади продовжують невпинно підтримувати Сили оборони України, організовуючи різноманітні благодійні акції та збори.

Нещодавно ми повідомляли, що загальноосвітні заклади громади зібрали понад 165 тисяч гривень, тож допомогли придбати авто для військового-вчителя та 6 генераторів. Серед них – Сердюківська гімназія, де на останньому дзвонику зібрали 2 200 гривень у скриньку для донатів.

Кількість запитів від наших захисників продовжує збільшуватися, тож не зупиняймося!

До підтримки військових також долучився Жубровицький старостинський округ. У сільській раді проходив збір коштів для оборонців. Загалом їм вдалось зібрати 9 015 гривень.

Ще 2 500 гривень передала Футбольна організація Олевської територіальної громади. Зібрані на черговому матчі кошти наші футболісти вирішили передати на допомогу армії.

В смт Дружба до Міжнародного дня захисту дітей відбувся благодійний захід. Місцеві жителі організували ярмарок, де продавали домашню випічку і солодощі. А місцеві підприємці безкоштовно давали дітям попкорн та солодку вату. Староста округу Ольга Хомутовська передає слова вдячності всім, хто долучився до заходу, впродовж якого було зібрано 9 600 грн.

Щиро дякуємо активним громадянам, які продовжують допомагати нашим військовим! Разом до перемоги!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту