Тренінг щодо управління публічними фінансами в інтересах дітей

Впродовж трьох днів у Києві проходив тренінг «Управління публічними фінансами в інтересах дітей та його роль у відновленні на місцевому рівні». Захід проводився Київською школою економіки (КШЕ) за підтримки ЮНІСЕФ у співпраці з Міністерством соціальної політики України та Міністерством фінансів України.

Олевську громаду представляли заступник міського голови Юрій Данюк, начальник бюджетного відділу фінансового управління Оксана Кулмалієва, начальник Служби у справах дітей Наталія Скумін, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, інвестицій та комунальної власності Олена Іванченко.

Метою тренінгу було формування візії публічних фінансів з урахуванням інтересів дітей і гендерно-орієнтованого підходу та розширення компетентності місцевих органів влади в управлінні публічними фінансами з пріоритетом забезпечення добробуту дітей та молоді.

Вдосконалити свої знання та набути нових навичок учасникам тренінгу допомагали координаторка проєктів із соціальної політики та управління публічними фінансами Юлія Сибірянська – модераторка, експерт КШЕ Ігор Кобрин – фасилітатор, тренери: Джессіка Рута  Х’ярранд, Назар Миклюк, Тарас Деркач, Катерина Максименко, Андрій Мужевський, Оксана Цюпа та ін.

Серед інших обговорювались теми: міжнародні документи та законодавство України щодо захисту дітей та молоді, підтримка ЮНІСЕФ громад: забезпечення доступу до чистої води та гігієни для дітей і сімей, особливості порядку формування та реалізації місцевих цільових програм у сфері захисту дітей та молодіжної політики тощо. Всі розглянуті питання закріплювалися практичними завданнями.

У підсумку, учасники тренінгу отримали сертифікати про успішне завершення курсу.

Щиро дякуємо організаторам заходу за проведення необхідних тренінгів, вивчення кращих практик та вдосконалення практичних навичок.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту