Зустріч Ko_Laba з учнівською молоддю

В Олевському ліцеї №1 відбулась зустріч працівниць молодіжного простору Ko_Laba Інни Горпінич та Тетяни Федорчук з активною учнівською молоддю закладів освіти громади.

Під час заходу присутні дізнались більше про концепцію простору, його наповнення, вже пророблену комунікацію з активною молоддю, а також плани співпраці.

Міський голова Сергій Лисицький відмітив цілеспрямованість та бажання до змін у сучасної молоді та побажав гарного старту новому ESTEAM-простору.

До слова також були запрошені керівниця проєкту, представниця ГО «GoGlobal» Наталія Турчак, менеджерка проєкту Олеся Спесивцева, депутат міської ради та приватний підприємець Назар Ковальчук, учень БТЛ «Радовель» Антоній Павловський.

Пізніше перейшли до практики – діти поділилися на 5 команд, кожну з яких очолював керівник: міський голова Сергій Лисицький, працівниця простору Тетяна Федорчук, в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Віра Ковальчук, начальниця відділу культури та туризму Анна Вжесінська, керівниця проєкту Наталія Турчак.

Команди сформували ідеї, обговоривши їх екологічність та важливість, які можуть бути реалізовані в Олевській громаді. Серед представлених молоддю ідей – від виготовлення надрукованих на 3D-принтері протезів для тварин, до створення індустріального парку.

Кожна сформована ідея заслуговує на увагу та майбутній розвиток. Щиро раді мати таку прогресивну молодь, що формує наше майбутнє!

Після завершення офіційної частини заходу присутні мали можливість спробувати в користуванні VR-окуляри.

Проєкт реалізується за фінансової підтримки та у партнерстві Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за підтримки Мала академія наук України та Міністерство освіти і науки України, за сприянням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка, Коростенської РВА Олега Рябого та Олевського міського голови Сергія Лисицького.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту