Нова українська школа: розумію, умію, роблю

13-14 червня 2024 року в рамках підвищення кваліфікації вчителі, які забезпечують реалізацію Державного стандарту базової середньої освіти у 5-6 класах, взяли участь у серії тренінгів «НУШ: розумію, умію, роблю».

Неймовірну творчу та самовіддану роботу у годинах підготовки, створення активних онлайн-інструментів, друкування та розрізання роздаткового матеріалу за короткий період часу було проведено командою активних, творчих та відданих своїй справі тренерів, а саме: Іваном Корнійчуком, Світланою Ничипорчук, Наталею Горпинич, Світланою Скуміною, Світланою Глуховою, Галиною Ковальчук, Людмилою Філоненко, Сергієм Халімончуком та Наталією Юськовою. Разом із командою однодумців наставники вчителів детально проаналізували сутність формувального оцінювання; розглянули набір інноваційних інструментів на основі штучного інтелекту, який оптимізує щоденну роботу вчителя; ознайомилися з техніками та онлайн інструментами особистісного розвитку та психологічної підтримки педагогів та учнів; опанували цікаві руханки та вправи для психологічного розвантаження.

Активно, включено, суголосно та завзято, не зважаючи на некомфортні умови перебування в укриттях під час повітряної тривоги, протягом двох днів на базі міської ради та Олевського центру дитячої та юнацької творчості працювало 14 груп, а це 370 педагогів!

Командний дух, щира атмосфера та бажання ділитися досвідом були присутні під час тренінгів і перетворили їх на спілкування у колі однодумців. Дякуємо всій професійній спільноті освітян Олевської ТГ за професіоналізм, співпрацю, співтворчість, та активність! Навчання має сенс, коли є бажання відкривати і дивуватися новому. І вкотре педагоги Олевської ТГ довели, що вони є професіоналами своєї справи!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту