Зустріч військового Олексія Васильчука з керівництвом громади та волонтерами

В міській раді відбулась зустріч з мужнім захисником України, військовим, який з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист держави, Олексієм Васильчуком, за участі керівництва громади та місцевих волонтерів.

Міський голова Сергій Лисицький вручив військовому грамоту міської ради за мужність, активну громадську позицію, патріотизм та вагомий особистий внесок у справу зміцнення територіальної цілісності України.

Олексій за час служби у лавах Сил оборони України проявив себе як мужній та цілеспрямований воїн, за що був нещодавно нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Також захисник має й інші відзнаки: медаль «Спасителя», відзнака 463 ОПБ хрест «Іду на Ви», орден Семиона Богоприємця  ІІ ступеня, медаль «Захисник рідної землі», медаль Учасника бойових дій.

Присутні ставили Олексію актуальні питання щодо його бойового досвіду, потреб: у чому є необхідність на фронті, а чого цілком вистачає. В дружній та невимушеній атмосфері вдалось навіть жартувати та насолодитися кавою.

Окрім детальних і цікавих розповідей, Олексій також привіз нагороди до Олевської громади. Він вручив медаль «Волонтер України» міському голові Сергію Лисицькому і два шеврони, а також подяку депутату міської ради та волонтеру, який регулярно ремонтує автомобілі для військових, Ярославу Іванченку.

Керівництво громади та волонтери запевнили військового, що наші захисники завжди можуть розраховувати на їх допомогу та підтримку, а також подякували воїну.

Завершилась зустріч ще однією гарною подією – привітанням місцевої волонтерки Лариси Фурманець з Днем народження!

Висловлюємо глибоку вдячність всім нашим захисникам, які мужньо боронять Україну від ворога,  а також нашим щирим волонтерам, які завжди приходять на допомогу.

Слава Україні! Героям слава!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту