Розпочався прийом заявок від аграріїв на бюджетну субсидію

З 25 червня 2024 року Держаний аграрний реєстр (ДАР) розпочне прийом заявок від аграріїв на бюджетну субсидію у розмірі 4 тисяч грн на 1 га оброблюваних угідь.
25-го червня о 10 годині в Державному аграрному реєстрі розпочався прийом заявок на окрему бюджетну субсидію у розмірі 4 тис. грн на 1 га оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення для виробників сільськогосподарської продукції, що мають у власності та/або користуванні до 120 га земель сільськогосподарського призначення.
 
На спеціальні бюджетні дотації для утримання корів, кіз та/або овець прийом заявок розпочнеться 27-го червня о 10 годині:
Спеціальна бюджетна субсидія для аграріїв, які мають у власності від 3 до 100 корів (усіх напрямів продуктивності) передбачається виплата по 7 тис. грн на кожну голову.
Спеціальна бюджетна субсидія для аграріїв, які утримують маточне поголів’я кіз та/або овець від 5 до 500 голів – у розмірі 2 тис. грн на одну голову.
Подати заявки на отримання бюджетної допомоги можуть аграрії усіх областей окрім територій, тимчасово окупованих та зони активних бойових дій.
При реєстрації у ДАР заявок на суму, що відповідає затвердженому обсягу бюджетних коштів, подання заявок припиняється.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту