Вчинив злочин – відповідай!

Олевським відділом Коростенської окружної прокуратури спільно з працівниками поліції, викрито ряд кримінальних правопорушень у сфері службової діяльності щодо надання неправомірної вигоди на території Олевської та Білокоровицької територіальних громад та вжито реальних заходів, спрямованих на викриття злочинців, скерування обвинувальних актів до суду та призначення реальної міри покарання за вчинені діяння.

Так, протягом шести місяців поточного року зареєстровано 3 кримінальних правопорушення за фактами пропозиції та надання неправомірної вигоди працівникам поліції з метою вирішення питання уникнення від притягнення до адміністративної відповідальності, будучи попередженими про настання кримінальної відповідальності за надання неправомірної вигоди.

За результатами досудового розслідування прокурорами за фактами вчинення кримінальних правопорушень у сфері службової діяльності направлено 2 обвинувальних акти відносно 2 осіб до суду.

Судами розглянуто провадження та обвинуваченим призначено реальну міру покарання у виді штрафу у розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, в сумі 17 000 грн.

Вироки суду набрали законної сили, особи сплатили штраф.

                                    Олевський відділ Коростенської окружної прокуратури

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту