Загальні збори Асоціації «Енергоефективні міста України»

Олевська міська рада взяла участь у Загальних зборах Асоціації «Енергоефективні міста України» та у конференції «Безпека і сталий розвиток громад: цифрові рішення». Захід відбувся 25 червня у м. Київ, за фінансової підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC).
 
Олевську громаду представляли міський голова Сергій Лисицький та головний спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, інвестицій та комунальної власності Олена Іванченко.
 
Метою було обговорити питання застосування цифрових рішень оцінки енергоефективності підприємств водопостачання та водовідведення, організацію розосередженого енергопостачання підприємств комунальної інфраструктури, а також обговорення питань щодо можливості отримання фінансування з новоствореного Фонду Декарбонізації.
 
На конференції було представлено 3 панелі:
 
🔵 Цифрові інфраструктурні дані на місцевому та національному рівнях (модератор Святослав Павлюк, виконавчий директор АЕМУ, Сергій Кошарук координатор проєкту «Запобігання втраті ключової інфраструктурної документації в українських муніципалітетах», Віталій Луков перший заступник Миколаївського міського голови, Володимир Перегудов, старший координатор Проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС енергоефективність в Україні»);
🔵Заходи з енергоефективності в водопостачанні та водовідведенні (Модератор, Євген Кунь, співзасновник компанії Інтепроект, Олексій Корчміт, експерт ПРООН з залучення інвестицій ESCO);
🔵Безпека енергопостачання підприємств комунальної інфраструктури (Олеся Міщенко, членкиня Правління Фонду декарбонізації України, Руслан Голуб, консультант Проєкту Енергетичної Безпеки (USAID)).
 
Щиро дякуємо організаторам за проведення заходу, вивчення кращих практик та вдосконалення практичних навичок!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту