Автомобіль для захисника на Донецький напрямок

Міський голова Сергій Лисицький особисто доставив автомобіль від громади для нашого олевчанина, мужнього захисника на Донецький напрямок.

Для купівлі автомобіля частину коштів зібрали рідні військового. Батько оборонця передав до міської ради 45 тисяч гривень.

Придбати авто вдалось завдяки постійній підтримці наших небайдужих громадян, які активно долучаються до збору коштів, зокрема:

21 580 грн. – Світлана Лисицька, приватне підприємство «Дента ЛІС»;

12 427 грн. – концерт до 60-річчя Олевської музичної школи;

11 100 грн. – регіональний представник страхової групи ТАС Віктор Дорошко.

Підготували автомобіль до фронту наші місцеві майстри, які виконали всі роботи безкоштовно для наших захисників. За це щиро дякуємо Ярославу Іванченку, Івану Стрелюку, В’ячеславу Русанову.

Місцеві волонтерки також підтримали наших мужніх воїнів. «Справжні олевчаночки» передали захисні сітки, розпалювачі та окопні свічки.

Також під час поїздки на Донеччину, міський голова Сергій Лисицький долучився до передачі 50 FPV-дронів для 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Такі необхідні на передових позиціях прилади передали народний депутат України Арсеній Пушкаренко та Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко. Щиро дякуємо Арсенію Михайловичу та Олександру Сергійовичу за постійну підтримку наших захисників і захисниць.

Дякуємо всім, хто продовжує підтримувати наших військових у будь-який спосіб. Кожен збір, волонтерська ініціатива та благодійний захід – надважливі. Разом до перемоги!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту