Клопотання про представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» та інші питання виконкому

Відбулось засідання виконавчого комітету Олевської міської ради, на якому розглянули 26 питань.

Одноголосно було прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Допомога надається 23 місцевим мешканцям. Більшість звернень стосуються допомоги на лікування. Загальна сума виділених коштів – 62 тисячі гривень.

Члени виконкому вирішили порушити клопотання перед  Коростенською районною державною адміністрацією про представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» 39-річної жительки села Копище, яка  народила  та належним чином виховала п`ятеро дітей до 8-річного віку.

Також було надано дозвіл на реєстрацію 71-річної жінки у Кишинському відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання КУ «Центр надання соціальних послуг».

Серед інших також розглядались питання про затвердження переліку святкових заходів та пам’ятних дат, затвердження розпоряджень міського голови, надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини без згоди батька, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту