Виставки та цікаві зони, організовані на «Гастро ярмарку»

«Гастро ярмарок» об’єднував у собі чимало цікавих локацій. Серед них – дитяча зона. Працівники та вихованці Олевського ЦДЮТ представили оригінальні розваги: майстер-клас з бісероплетіння, бодіарт, майстер-клас зі спортивного туризму, майстер-клас з в’язання.

Також на дитячій локації розміщувались батути та попкорн, лимонад і солодка вата від Української церкви Спасіння.

Атракціони та розваги для дітей теж розміщувались на центральній площі міста.

Цікавила гостей заходу виставка спеціалізованої техніки. Були представлені: військовий автомобіль, реанімобіль, пожежний автомобіль та поліцейське авто. Бажаючі могли сісти в транспорт та задати питання спеціалістам.

Любителів мистецтва захопила виставка картин Анастасії Ковальчук, вихованки зразкової студії образотворчого мистецтва «Веселка», керівник – Тетяна Басюк.

А любителі фото оцінили автентичну фотозону, яку майстерно підготували працівники Олевської публічної бібліотеки, оздоблену полотном, квітами та вишитими рушниками.

Для поціновувачів культури була представлена виставка предметів, посуду та іншого, пов’язаного з приготуванням та зберіганням їжі від Олевського краєзнавчого музею.

Зазначимо, що основна мета заходу – збір коштів на потреби Сил оборони України, тож всі локації мали благодійні скриньки чи кошики.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту