Відбулось засідання сесії Олевської міської ради

Сьогодні, 11 липня, відбулось чергове засідання сесії Олевської міської ради, де розглянули 30 питань, включаючи «Різне». Розпочалось засідання з Державного Гімну України та хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Також присутні вшанували пам’ять колеги, депутата міської ради Гаврилюка Володимира Григоровича.

Одноголосно було прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Цього разу було виділено 380 тисяч гривень 38 місцевим жителям, більшість яких звертаються за допомогою на дороговартісне лікування.

Присутні розглянули рішення про винесення на громадське обговорення проєкту рішення «Про реорганізацію Перганської гімназії Олевської міської ради шляхом перетворення у Перганську початкову школу-філію».

Також були прийняті рішення про затвердження Статутів закладів освіти у новій редакції, зокрема: Олевського ліцею №1, Олевського ліцею №3, Тепеницького ліцею, Лопатицького  ліцею. Зміни стосуються адрес навчальних закладів у зв’язку з перейменуванням вулиць.

Депутати підтримали рішення про порядок організації та залучення незайнятого населення до громадських робіт на 2024 рік. Перелік видів робіт складається з 16 пунктів, такі як: впорядкування придорожніх смуг, підсобні роботи з відновлення пам’яток архітектури, історії та культури, благоустрій та озеленення територій населених пунктів, догляд за особами похилого віку та особами з інвалідністю та інші.

У питанні «Різне» присутні розглянули звернення громадян щодо тимчасового встановлення банерів на площі Соборна з інформацією про загиблих військових внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Попри жваву дискусію щодо деталей розміщення банерів, всі зійшлися на спільній думці – підтримати відповідне рішення. Присутні проголосували одноголосно «за».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту