Урочистий захід з нагоди закінчення навчального року в Олевському ЦДЮТ

Численними нагородами закінчився навчальний рік в Олевському Центрі дитячої та юнацької творчості. Без сумніву кожна вихованка та вихованець ЦДЮТ заслуговує на відзнаку, адже вони демонструють непересічний рівень талантів та виконавської майстерності.

Директор ЦДЮТ Артем Курбеко вручив грамоти закладу кращим вихованцям. Також діти отримали відзнаки від відділу освіти, молоді та спорту.

Міський голова Сергій Лисицький вручив грамоти Олевської міської ради 8 вихованцям ЦДЮТ, зразковому художньому хореографічному колективу «Сузір’я» та трьом наставникам: керівниці гуртка «В’язання шпицями» Валентині Бондарчук, керівниці зразкової студії образотворчого мистецтва «Веселка» Тетяні Басюк та керівниці зразкового художнього хореографічного колективу «Сузір’я» Ларисі Хоменко.

На завершення заходу дві випускниці закладу представили свій хореографічний номер та отримали сертифікати про закінчення навчання.

Також директор ЦДЮТ оголосив переможця номінації «Лідер року», який визначається рішенням педагогічної ради та голосуванням дітей. Кубок «Лідера року» отримала Вікторія Бондарчук. Щиро вітаємо з цим почесним званням!

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту