В Олевську відзначили День Української Державності

Сьогодні, 15 липня, ми відзначаємо День Української Державності. В це свято ми згадуємо всі етапи тисячолітньої історії державотворення нашої країни – від Русі до сьогодення.

Витоки українського державотворення сягають часів Русі. Звідси родом наш герб, грошова одиниця, а головне – Київ як політичний і культурний центр України.

Всі ми маємо пам’ятати завдяки кому Україна залишається суверенною та незалежною. Наші мужні захисники і захисниці зі зброєю в руках обороняють нашу державу. Щира їм подяка та низький уклін!

Секретар міської ради Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, генеральний директор КНП «Олевська центральна лікарня» Олег Казюк, генеральний директор КНП «Олевський центр первинної медичної допомоги» Наталія Мельчинська, начальник 17 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Житомирські області Богдан Мицак та заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк поклали квіти до меморіалу загиблих воїнів в російсько-українській війні та пам’ятного знаку, встановленого з нагоди 70-річчя проголошення Олевської Республіки.

Також вони вшанували загиблих Героїв хвилиною мовчання.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту