В Олевську відкрили простір для молоді з фокусом на ESTEAM-освіту

Пориньте у світ інновацій та технологій: в Олевську відкрили простір для молоді з фокусом на ESTEAM-освіту

9 серпня у приміщенні міського Будинку культури відбулося відкриття молодіжного простору Ko_Laba, який створила Олевська міська рада, освітня фундація GoGlobal спільно Дитячим фондом ООН UNICEF. Молодь, яка зібралася на цій події, з захопленням відкривала для себе новий світ можливостей. На відкритті кожен зміг взяти участь у екскурсії, щоб познайомитися з підприємництвом, інженерією, технологіями, мистецтвом та науками.
Ko_Laba поєднує шість основних напрямів діяльності, які допомагають розкрити потенціал молоді. Це — entrepreneurship (підприємництво), science (наука), technology (технології), engineering (Інженерія), arts (Мистецтво), mathematics (математика).

Під час відкриття простору Ko_Laba молодь ознайомилася з обладнанням, таким як 3D-принтер, VR, лазерний різак і термопрес. Також вони спробували настільні ігри, які є у просторі, від Розум, Ігромаг та Ранок, а ще пізнавальні книги від книгарень Якабу та видавництва ArtHuss, що сприяє розширенню кругозору та інтелектуальному розвитку.

Проєкт став можливим завдяки співпраці Коростенської РВА, Олевської міської ради, освітньої фундації GoGlobal у партнерстві з Дитячим фондом ООН (UNICEF), за підтримки Німецького банку розвитку KfW та Посольства Німеччини. Така багатостороння підтримка забезпечила створення унікального простору для розвитку молоді.

У GoGlobal зазначають, що усі молоді люди можуть приєднатись до молодіжного простору Ko_Laba. Незалежно від того, чи вони мріють стати науковцем, інженером, підприємцем або художником, адже тут кожен знайде всі необхідні ресурси для розвитку своїх талантів і втілення своїх ідей.

Графік роботи:

Вівторок — субота 13.00-19.00

Неділя, понеділок — вихідний

Адреса: м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївська 34

Усі деталі щодо відкриття та адресу шукайте у соцмережах
https://www.instagram.com/prostirolevsk/
https://www.instagram.com/ko_laba_space?igsh=ZW5nanJ2Z2ZveXdz

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.



 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту