В Олевську відкрили Алею Героїв

24 серпня, в День Незалежності України, на центральній площі Соборна в місті Олевськ відкрили Алею Героїв. Це особливе місце пам’яті, присвячене тим, хто віддав своє життя за незалежність та свободу нашої Батьківщини.
 
На Алеї Героїв встановлено портрети наших захисників. Кожен з них – це окрема історія життя, сповнена героїзму, самопожертви та любові до рідної землі.
Відкриття Алеї супроводжувалося урочистою церемонією, на яку зібралися родичі загиблих, керівництво громади, священнослужителі, небайдужі громадяни.
 
Міський голова Сергій Лисицький висловив щирі співчуття рідним і близьким наших Героїв. Також він подякував всім, хто долучився до збору коштів та виготовлення Алеї Героїв. Детальніше про всіх, хто зробив свій внесок у встановлення цього місця пам’яті ми повідомимо незабаром.
 
До слова також були запрошені народний депутат України Володимир Арешонков та священнослужителі громади.
 
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх наших Героїв під звук метронома та оголошення всіх імен наших полеглих захисників. До портретів наших Героїв присутні поклали квіти, висловлюючи таким чином свою шану та вдячність.
 
Також керівництво громади спільно з членами Спілки воїнів АТО поклали квіти до меморіалу загиблих воїнів в російсько-українській війні та пам’ятного знаку, встановленого з нагоди 70-річчя проголошення Олевської Республіки.
Вічна пам’ять нашим Героям!
 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту