За кошти, зібрані на «Гастро ярмарку» придбали два автомобілі для військових

Продовжуємо підтримувати наших військових, які обороняють Україну від російських загарбників. Для наших захисників ми передали одразу два автомобілі від Олевської громади.

Придбали транспортні засоби за кошти, які вдалось зібрати на масштабному благодійному заході «Гастро ярмарок». Тоді нам вдалось зібрати понад 245 тисяч гривень!

Автомобіль Hyundai Galloper передали для військового з села Замисловичі, який зараз обороняє кожного з нас на Соледарському напрямку.

Авто Volkswagen T4 допомагатиме виконувати бойові задачі нашому земляку з Олевська, який захищає Україну на Покровському напрямку.

Вчергове дякуємо нашим майстрам, які завжди приходять на допомогу і не шкодуючи ні сил, ні часу постійно допомагають ремонтувати та фарбувати автомобілі для наших військових, виконуючи всі роботи безкоштовно. За підготовку цих автомобілів до фронту ми щиро вдячні: Ярославу Іванченку, Борису Михайленку, Валерію Хомутовському, Івану Стрелюку, Дмитру Стрелюку, Богдану Павленку, Володимиру Рудницькому, Ігорю Данюку, Сергію Кравчуку та Андрію Білюку.

Дякуємо нашим захисникам, дякуємо всім, хто долучився до організації, проведення та хто взяв участь у благодійному заході. Разом ми сильніші! Закликаємо продовжувати підтримувати благодійні ініціативи на підтримку Сил оборони України!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту