В Радовлі відбувся Форум серпневих ініціатив: PRO Освіту

27 серпня в Олевській громаді, на базі Біотехнологічного ліцею «Радовель», відбувся Форум серпневих ініціатив: PRO Освіту, який зібрав провідних представників освітньої галузі України. Участь у Форумі також взяли радниця Президента України з питань підтримки освіти, науки та спорту Ольга Будник, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, координатор громад від ПРООН Георгій Федорук, меценат Михайло Весельський та інші поважні гості.

Міський голова Сергій Лисицький у своєму вітальному слові наголосив, що для Олевської громади є пріоритетом  розвиток освіти. Основними акцентами, в умовах сьогодення, є безпека, ментальне здоров’я та якісні умови для навчання дітей.

Впродовж Форуму учасники обговорили проєкти безпеки, відновлення системи освіти Житомирщини, професійний розвиток вчителя Нової української школи, а також НУШ 2024/25, освіту Житомирщини на «Захист України», цифровізацію освіти, зміни та інновації дошкілля та серпневі ініціативи.

«Наша спільна мета — забезпечити кожній дитині доступ до якісної освіти, незалежно від місця проживання чи соціального статусу. Разом ми здатні долати будь-які виклики та наше спільне прагнення до розвитку освіти, розкриття потенціалу наших дітей — це потужна відповідь ворогу, який прагне знищити нас як націю, та найкраща інвестиція у майбутнє України», – підсумував начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту