Бібліотекарів Олевської громади привітали з професійним святом

Щороку 30 вересня ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек. Це свято – не лише визнання важливості бібліотек у нашому житті, а й пошана праці бібліотекарів, які щодня допомагають здобувати знання, розвиватися та відкривати нові горизонти.

Міський голова Сергій Лисицький привітав бібліотекарів громади та вручив подяки Олевської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, значну роботу по бібліотечному обслуговуванню населення, відродженню звичаїв та традицій українського народу та з нагоди професійного свята бібліотекарці І категорії філіалу №20 с. Калинівка Катерині Остапчук та завідувачці бібліотека-філіалу №18 с. Зольня Наталії Сороці.

Слова вітань прозвучали також від начальниці відділу культури та туризму Анни Вжесінської та директорки Олевської Централізованої бібліотечної системи Лідії Сібірьової. Вони вручили подяки відділу культури та туризму завідувачці філіалу №13 с. Варварівка Коц Вікторії, бібліотекарці І категорії Олевської публічної бібліотеки Галині Лук’янчук та завідувачці філіалу №31 с. Лопатичі Ірині Тимощук.

Також з вітальним словом до присутніх також звернулась депутат міської ради Катерина Світельська.

Щиро вітаємо бібліотекарів з професійним святом та бажаємо нових звершень у вашій важливій місії!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту