Інформаційно-ознайомчий захід за участі представників ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області

В Олевській міській раді відбувся інформаційно-ознайомчий захід за участі представників Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

Заступник міського голови Юрій Данюк зустрів гостей та проінформував про діяльність Олевської міської ради. На заході також були присутні начальник Олевського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Людмила Козловець, працівники управління, працівники міської ради, місцеві підприємці.

Головний спеціаліст відділу товарів, робіт і послуг управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Петро Паночишен розповів присутнім як споживач може захистити свої права і де отримати допомогу щодо захисту своїх прав.

Про особливості нововведень в діючому законодавстві у сфері антитютюнового спрямування та основні вимоги щодо розповсюдження реклами розповіла головний спеціаліст відділу контролю у сфері реклами та дотриманням антитютюнового законодавства управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Марія Гусєва.

Дякуємо фахівцям за вичерпну та корисну інформацію!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту