За кошти, зібрані на ярмарку придбали та відремонтували автомобілі

Нещодавно в Олевську відбувся благодійний ярмарок, впродовж якого вдалося зібрати понад 270 тисяч гривень. Завдяки цьому три автомобілі відправилися на передові позиції фронту – допомагати захисникам з нашої громади. Розповімо про кожен детальніше.

Для військового з Олевська придбали та відремонтували автомобіль. Мужній захисник боронить Україну в спецпідрозділі «Kraken» Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Даний транспорт допоможе йому виконувати бойові завдання.

Допомогли відремонтувати авто, безкоштовно виконавши всі роботи: Іван Стрелюк, Дмитро Стрелюк та Богдан Павленко. Щиро їм дякуємо!

Автомобіль УАЗ придбали та передали військовому з села Зубковичі. Наразі захисник знаходиться на передових позиціях фронту.

Роботи з ремонту та фарбування автомобіля безкоштовно виконали: Ярослав Іванченко, Борис Михайленко та Валерій Хомутовський. Висловлюємо щиру вдячність!

Ще один автомобіль марки ГАЗель вдалось капітально відремонтувати, що потребувало придбання дороговартісних запчастин. Авто передали військовому з села Андріївка Сущанського округу.

За допомогу нашим військовим щиро дякуємо Суднач Надії Петрівні.

Також висловлюємо вдячність всім, хто долучився до підтримки військового:

Козловець Ольга, власниця ресторану «Либідь», передала гуму для 6 коліс.

Приватний підприємець Олег Карпов та філія «Олевське лісове господарство» ДП «Ліси України» надали по 60 літрів пального для заправки авто.

Приватні підприємці села Сущани надали пиломатеріали.

Колеги військового з лісгоспу передали тент, буржуйку, ковдру та гуму для коліс для вантажних автомобілів, які необхідні на позиції, де знаходиться  захисник.

Безкоштовно виконали всі роботи з ремонту: Ярослав Іванченко, Борис Михайленко та Валерій Хомутовський.

Щиро дякуємо майстрам, небайдужим жителям та підприємцям, які не залишаються осторонь, та учасникам ярмарку, які допомогли зібрати кошти для придбання автомобілів та запчастин до них. Разом до перемоги!

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту