Фольклорному ансамблю «Рідня» – 10 років!

Олевська громада славиться своєю культурою, творчими надбаннями та традиціями, тож виплекала чимало музичних колективів та ансамблів, які  прославляють рідний край на обласному, всеукраїнському і навіть міжнародному рівнях.

Одним з автентичних колективів Олевської громади є фольклорний ансамбль «Рідня» із села Забороче. Цьогоріч їм виповнюється 10 років.

Наразі ансамбль об’єднує талановитих місцевих вокалісток, в репертуарі яких є і українські народні, і сучасні пісні. Художній керівник – Галина Саган. За час існування колективу вони неодноразово представляли себе на загальноміських та районних заходах, нещодавно були запрошені на фестиваль до Звягеля, а в 2018 році брали участь у зйомках телевізійного проєкту «Фольк-music» на телеканалі UA:Перший.

Міський голова Сергій Лисицький привітав ансамбль «Рідня» з ювілеєм та з нагоди свята подарував для місцевого сільського клубу мікшерний пульт, придбаний за власні кошти.

Цей пристрій призначений для зведення сигналів від різних джерел, таких як мікрофони, музичні інструменти та плеєри в комплектах звукопідсилення та давно був необхідний для Забороченського сільського клубу.

Наразі пульт вже активно працює в селі та допомагає працівникам культури організовувати різноманітні благодійні заходи впродовж поточного року.

Ще раз вітаємо ансамбль «Рідня» та бажаємо подальшого процвітання!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту