В Олевську відбувся Різдвяний благодійний концерт

14 січня в приміщенні Будинку культури відбувся традиційний різдвяний благодійний концерт. Захід організовують прихожани Свято-Миколаївської церкви, на якому виконують різдвяні пісні та вітають з новорічними святами. Цього року на зібрані під час заходу кошти буде придбано обладнання для інклюзивно-ресурсного центру.

Розпочався благодійний концерт з вітального слова  ієрея Свято-Миколаївської церкви Сергія Сяського, який  привітав усіх присутніх з різдвяно-новорічними святами та наголосив на унікальності концерту, який вже багато років об’єднує люблячі християнські серця у справі милосердя.  Також Сергій Сяський у своїх словах наголосив: «Ми повинні прислухатися у своїх стосунках один до одного, до порад Божих і тільки тоді, коли будемо використовувати це все, коли ми будемо застосовувати всі свої зусилля, щоб стати кращими, ми дійсно станемо люблячими дітьми Божими».

Гість з Черкащини, протоієрей Іван Налапко, також привітав усіх присутніх з новорічними і різдвяними святами та побажав усім здоров’я, радості та Божого благословення у Новому році.

Зі словами вітань виступив до присутніх голова Олевської райради Віктор Троц.

Після привітань розпочалась концертна програма. Участь у святковому дійстві взяли два церковні хори, а також дитяча недільна школа при Свято-Миколаївському храмі (регент Зінаїда Сяська). На сцені в цей вечір звучало багато колядок,щедрівок та різдвяних пісень. Також у програмі святкового концерту були мотивуючі постановки, які розповідають про важливість добрих справ та допомоги ближнім.

На завершення святкового концерту всі виступаючі разом з глядачами заспівали колядку «Нова радість стала».

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту