Засуджено за вчинення домашнього насильства над дружиною

За принципової позиції Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури судом ухвалено обвинувальний вирок відносно  52 річного чоловіка за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження небезпечне для життя в момент заподіяння).

Установлено, що на початку січня 2024 року  чоловік за місцем власного проживання після вжиття алкогольних напоїв вчинив по відношенню до своєї дружини фізичне насильство, яке виразилось у нанесенні шкоди здоров’ю шляхом заподіяння тілесних ушкоджень, які були небезпечними для життя в момент спричинення.

В судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину, розкаявся та пошкодував про скоєне. Свої дії пояснив станом алкогольного сп’яніння. 

З огляду на поведінку обвинуваченого та усвідомлення ним скоєного, думку потерпілої сторони, сторона обвинувачення і суд прийшли до спільного рішення – призначити покарання з іспитовим строком.

Разом з цим обвинуваченого зобов’язано пройти програму для кривдників, призначену для причетних до вчинення домашнього насильства.

Інформує  Олевський відділ Коростенської окружної прокуратури

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту