Планування реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні

У Львові впродовж двох днів проходило навчання для громад щодо планування реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні на регіональному та місцевому рівнях.

Олевську громаду представляли заступник міського голови Юрій Данюк, начальник Служби у справах дітей Наталія Скумін та директор Центру надання соціальних послуг Галина Талах.

У заході взяли участь близько 100 учасників з Житомирської, Закарпатської, Харківської та Полтавської областей. Модерували захід голова ГО «Соціальна Синергія» та ГО «Родина для осіб з інвалідністю» Маріанна Онуфрик та перша заступниця голови Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей Катерина Новохатня.

Захід відбувся під егідою UNICEF та «Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дитини» та за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Учасники мали можливість ознайомитись з міжнародним досвідом реалізації реформи системи догляду та підтримки дітей, реалізацією Стратегії та Національного плану через призму регіонів, підходами до трансформації закладів інституційного догляду відповідно до потреб та інтересів кожної дитини.

Тож мета щодо отримання знань та навичок щодо планування реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні, зокрема, шляхом залучення представників регіонів та громад до планування заходів із розвитку послуг і сімейних форм виховання, які будуть включені до регіональних планів, була виконана.

Заступник міського голови Юрій Данюк подарував картину, написану вихованцями Олевського ЦДЮТ представникам UNICEF. Вони подякували та відмітили майстерність нашої молоді.

Щиро дякуємо організаторам заходу та спікерам!  

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту