Нарада щодо підготовки об’єктів освіти та соціальної сфери громади Олевської громади до осінньо-зимового періоду

У місті Олевськ 06 серпня 2024 року  відбулася важлива нарада під головуванням народного депутата України Арсенія Пушкаренка, Олевського міського голови Сергія Лисицького та заступника начальника Коростенської РДА Лариса Хоречко. У засіданні взяли участь начальники відділів та управлінь міської ради, а також керівники підприємств та установ громади.

Основною темою наради була підготовка  об’єктів освіти та соціальної сфери громади до прийдешнього осінньо-зимового періоду. Обговорення охопило широкий спектр питань, від забезпечення паливом до готовності пунктів незламності.

Начальники відділів міської ради прозвітували про заходи щодо забезпечення дровами, генераторами та паливом для опалювального сезону. Особлива увага була приділена забезпеченню всіх необхідних ресурсів для безперебійного функціонування соціально важливих об’єктів.

Міський голова Сергій Лисицький зазначив про готовність 24 пунктів незламності, розташованих на території громади, які готові до роботи під час можливих блекаутів. Було підкреслено важливість цих пунктів для забезпечення безпеки та комфорту мешканців у разі надзвичайних ситуацій.

Під час наради Арсеній Пушкаренко поцікавився проблемами, що виникли під час підготовки до осінньо-зимового періоду. Перший заступник міського голови Василь Ковальчук зазначив, що основною проблемою є недобросовісні фізичні особи-підприємці, які часто виграють тендери на постачання паливної сировини, штучно знижуючи ціну на дрова та не мають можливості їх привезти.

Секретар ради Сергій Мельник також зауважив, що громаді недостатньо супутникових систем Starlink для забезпечення зв’язку в районах, близьких до кордону, через постійні перебої з електропостачанням.

Підсумовуючи засідання, Сергій Лисицький подякував начальникам відділів та підприємствам громади за належну підготовку до опалювального сезону. Він висловив впевненість, що завдяки спільним зусиллям всі необхідні заходи будуть виконані своєчасно та якісно.

Нарада стала черговим кроком на шляху до забезпечення комфортних та безпечних умов життя мешканців Олевської громади в зимовий період. Спільна робота всіх залучених сторін дозволить успішно впоратися з зимовими викликами.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту