Укрпошта доставляє ліки та медичні вироби за програмою «Доступні ліки»

Укрпошта уклала договір з Національною службою здоров’я України за програмою реімбурсації на безоплатну доставку медпрепаратів за такими напрямами:

серцево-судинні та цереброваскулярні захворювання; 

цукровий діабет 2-го типу;

хронічні хвороби нижніх дихальних шляхів;

медичні вироби для визначення рівня глюкози в крові;

нецукровий діабет;

розлади психіки та поведінки;

епілепсія;

хвороба Паркінсона.

Як і в звичайній аптеці із договором з НСЗУ, препарати можна отримати безоплатно або з доплатою за електронним рецептом.

Важливо! Наркотичні препарати та інсуліни не підлягають замовленню та доставці через Укрпошту!

Скористатися послугою “Укрпошта.Аптека” можуть всі жителі України, зокрема на прифронтових територіях, де доступ до ліків ускладнений.

Як замовити ліки?

Переконайтеся, що ви маєте дійсний електронний рецепт. Якщо він виписаний понад 30 днів тому, зв’яжіться зі своїм лікарем для отримання повторного рецепта.

Зателефонуйте до контакт-центру Укрпошти за номером 0 800 300 545 та слідуйте підказкам у голосовому меню для зв’язку з фахівцем.

Назвіть оператору номер електронного рецепту (16 цифр) та додатково 4 цифри коду його погашення, виберіть препарат із запропонованих. Оформіть замовлення: назвіть контактні дані та адресу доставки.

Далі сформоване замовлення буде надіслано клієнту до найближчого відділення за послугою “Укрпошта Експрес”.

Щойно посилка буде готова до видачі, замовник отримує смс-повідомлення.

Щоб перевірити, чи правильно укомплектовано замовлення, можна оглянути посилку під час отримання. Терміни доставки — до трьох днів між обласними центрами (без урахування дня відправлення).

Доставка ліків за програмою “Доступні ліки” є безоплатною.

Нині програма включає 532 найменування ліків та медичних виробів. Детальніше про всі напрями програми за посиланням: https://cutt.ly/DehIKf23

Окрім препаратів за програмою “Доступні ліки”, можна також замовити будь-які інші рецептурні і безрецептурні лікарські засоби, які Укрпошта доставить до найближчого відділення.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту