Реєстрація споживачів в рамках програми «Національний кешбек» стартує 02 вересня

Програма передбачає отримання споживачами компенсації в розмірі 10% вартості придбаних ними українських товарів. 

Щоб отримувати кешбек, споживачам потрібно в банках, картками яких людина користується, надати згоду на передачу інформації про оплати в магазинах, що приєднались до програми. А також в одному із банків відкрити спеціальний рахунок та отримати віртуальну або фізичну карту у додатку чи фізичному відділенні. Потім в мобільному застосунку Дія обрати послугу «Національний кешбек», де потрібно вказати спеціальну картку, на яку буде щомісячно зараховуватися кешбек.

Максимальний обсяг кешбеку – 3 тис. грн за місяць. Кошти кешбеку громадяни зможуть витрати на оплату послуг, зокрема, комунальних та медичних, придбання військових облігацій, чи зробити донат на підтримку збройних сил тощо.

Координатором програми Національний Кешбек є Міністерство економіки України. У реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, розрахунковий банк Ощадбанк та уповноважені банки України і Урядовий контактний центр. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проєкту — міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Нагдаємо, що від 26 серпня стартувала реєстрація виробників та від 28 серпня реєстрація торгових мереж на участь у програмі «Національний кешбек».

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту