В Олевському професійному ліцеї розпочався новий навчальний рік

В Олевському професійному ліцеї продзвенів «перший дзвоник», запросивши на навчання вихованців закладу. На урочисту лінійку були запрошені гості – керівництво громади та району.

Міський голова Сергій Лисицький привітав ліцеїстів та викладачів зі святом, побажав успіхів, нових досягнень і вдалого навчального року. Також він вручив грамоти міської ради працівникам професійного ліцею.

З вітальними словами та нагородами також виступили: начальник Коростенської РВА Олег Рябой, помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян, директор ліцею Яків Осипчук, ветеран війни Михайло Мрочко та інші.

Важливою частиною заходу стало відкриття пам’ятної дошки випускникам ліцею, які загинули захищаючи Україну. На дошці розміщені імена та фото 19 мужніх воїнів Олевщини. Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до портретів Героїв.

Завершився захід виступами вихованки випускного року та першокурсниці, а також екскурсією закладом.

В цей день також відбулось урочисте відкриття харчоблоку в гуртожитку ліцею. Перерізали стрічку начальник Коростенської РВА Олег Рябой, міський голова Сергій Лисицький та директор ліцею Яків Осипчук.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту