Відкриття інклюзивно-ресурсного центру після капітального ремонту

Олевську громаду з робочим візитом відвідали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, начальник Коростенської РВА Олег Рябой, голови та представники 62 територіальних громад Житомирщини (загальна кількість громад області – 66).

Ознайомча зустріч відбулась на території Олевського ліцею №1, де присутнім презентували інформацію про нашу громаду, економіку, культуру та пророблену роботу.

Міський голова Сергій Лисицький подякував присутнім за їх увагу, привітав на Олевщині та запросив до відкриття оновленого після капітального ремонту Олевського інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ).

Стрічку перерізали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, начальник Коростенської РВА Олег Рябой, міський голова Сергій Лисицький та директорка закладу Олена Бичинська.

Інклюзивно-ресурсний центр – це установа, де проводять комплексу психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини, надають психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги, забезпечують системний та кваліфікований супровід дитини з особливими освітніми потребами.

Для бажаючих провели екскурсію закладом, розповіли детальніше про роботу ІРЦ та представили фахівців закладу.

На честь відкриття ІРЦ були й подарунки. Віталій Бунечко подарував телевізор та ноутбук, Олег Рябой вручив розвивальні набори для дітей від Юнісеф, Сергій Лисицький подарував два дивани для кімнати очікування. В рамках заходу також відбулась передача автомобіля для військового, детальніше про це ми розповімо трохи згодом.

Ремонт приміщення інклюзивно-ресурсного центру здійснювався за кошти з обласного та міського бюджетів. За сприяння депутатки Житомирської обласної ради Поліни Алдошиної надійшла субвенція у розмірі 1 млн грн. Щиро їй дякуємо! Ще понад 1,9 млн грн виділили з міського бюджету.

Велика частина роботи була виконана працівниками міської ради та бригади благоустрою. Заступник міського голови Юрій Данюк та житель міста Володимир Лузін виконували зварювальні роботи, електромонтажні роботи виконував Сергій Халімончук, підготували туристичні банери для громади Сергій Глухов та Анна Вжесінська. Вкладання бруківки, оздоблення фасаду, прибирання території та інші поточні роботи виконували КП «Олевськ-Комунальник» на чолі з директором Осипчуком Василем та працівники бригади благоустрою: Антон Мучичко, Максим Коханій, Микола Гусєв, Валентина Рабош, Валерій Ничипорчук, Сергій  Талах, Сергій Нідєльський, Лариса Павловська, Олена Подкосова, Людмила Лук’янчук, Сергій Чернокнижний, Оксана Гречко. Дякуємо кожному, хто долучився до спільної роботи.

Після завершення заходу всі присутні відправились на Алею Героїв, де вшанували загиблих захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до їх портретів.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту