Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Коростенській РВА

24 вересня 2024 року відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» в онлайн форматі. Робочою групою проаналізовано публічні закупівлі, які  на стадії оголошення або прийому пропозицій від учасників, за період 01.09.2024 по 23.09.2024, в розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування.

Проведено аналіз 17 публічних закупівель, що оголошені суб’єктами господарювання у Коростенському районі.

Проаналізувавши закупівлі члени комісії дійшли висновку, що актуальними є оголошення закупівель, які  пов’язані з організацією харчування учнів закладів загальної середньої освіти.

В чергове, розглянуто закупівлю, що оголошена Відділом освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради оголосило закупівлю – «Будівництво захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) подвійного призначення на території Коростенського міського ліцею №8, Житомирської області, за адресою: м. Коростень, вул. Залізнична, 21»  очікувана вартість 38 130 157,00 грн. Замовник розглядає пакет документів учасника закупівлі ПРБФ “КОМУНАЛЬНИК”, з пропозицією 34 774 137,00 грн., на предмет відповідності оголошеним вимогам. Подальші рішення Замовника публікуватимуться на офіційному майданчику Prozorro.

Досвід проходження минулого опалювального сезону змушує громади готуватись до можливих відключень світла, тепла, води й газу у новому опалювальному сезоні.

Залишаються актуальними закупівлі, що спрямовані на підтримку Збройних Сил України та територіальної оборони. Виконавчий комітет Коростенської міської ради  оголосив закупівлю – «Портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апаратам» на суму 340 000,00 грн. Подання пропозицій до 28 вересня 2024 року.  Гладковицька сільська рада здійснила закупівлю «Пристрій протидії БпЛА – 3 шт» вартістю 159 000,00 грн. 18 вересня 2024 року опублікований договір з переможцем   ФОП Сидельников О.В.

Проаналізовані закупівлі є законодавчо і технічно обґрунтованим з додаванням необхідних документів

Робоча група продовжує аналіз публічних закупівель, оголошених різними суб’єктами господарювання в розрізі територіальних громад Коростенського району на предмет доцільності та необхідності витрачання бюджетних коштів в умовах воєнного стану. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту