Мітинг з нагоди Дня захисників і захисниць України

Сьогодні ми відзначаємо День захисників і захисниць України. Це свято наших Героїв, які стали на оборону нашої країни від ворога, оберігають волю нашого народу, незалежність та суверенітет держави.

З нагоди свята на площі Соборна відбувся мітинг, присвячений нашим захисникам.

О 09:00 год. Олевська громада доєдналася до загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну.

Міський голова Сергій Лисицький висловив співчуття рідним і близьким наших Героїв. Портрети мужніх воїнів встановлені на Алеї в центральній частині міста і кожного ми згадуємо зі скорботою та шаною. Також міський голова висловив подяку всім захисникам і захисницям, які боронять нашу Батьківщину та закликав місцевих жителів об’єднуватися заради підтримки наших військових.

До слова також були запрошені командир третього батальйону зведеної бригади при Головному управлінні Національної поліції «Воля» Вадим Калашник, начальник другого відділу РТЦК та СП майор Андрій Григор’єв та ветеран російсько-української війни Михайло Мрочко.

Після завершення мітингу присутні поклали квіти до портретів на Алеї Героїв, меморіалу загиблих воїнів в російсько-українській війні та пам’ятного знаку, встановленого з нагоди 70-річчя проголошення Олевської Республіки.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту