Представлення жительки громади до звання «Мати-героїня» та інші питання виконкому

4 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету Олевської міської ради, на якому розглянули 21 питання.

Одноголосно було прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 15 жителям громади. Більшість з них звертаються за допомогою на лікування. Загальна сума виділених коштів – 34 тис. грн.

Також були прийняті рішення про внесення змін до штатного розпису Варварівського закладу дошкільної освіти №12 «Барвінок» та Олевського центру розвитку дитини №3 «Золотий ключик». До ЗДО вводиться 1,25 ставки посади асистента вихователя інклюзивної групи та 0,32 ставки посади вихователя, до ЦРД вводиться 0,5 ставки посади асистента вихователя інклюзивної групи.

Виконком міської ради вирішив порушити клопотання перед  Коростенською районною військовою адміністрацією про представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» 50-річної жительки села Кам’янка, яка народила та виховала 5 дітей до восьмирічного віку.

Також розглядались питання: про влаштування на виховання і спільне проживання дітей в прийомну сім’ю, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, продовження терміну дії паспорта прив’язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту