Засідання регламентної та бюджетної комісій міської ради

8 жовтня відбулись засідання постійних комісій Олевської міської ради.

На комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, дотримання законодавства та протидії корупції було розглянуто 3 питання.

Зокрема, присутні депутати обговорили затвердження старости Хочинського старостинського округу, який складається з 4 сіл: Хочине, Рудня-Хочинська, Перга, Рудня-Перганська. Відповідним рішенням також староста вводиться до складу виконавчого комітету міської ради.

Крім того розглядалось питання про уповноваження старости Хочинського старостинського округу. Відповідні рішення будуть винесені на розгляд депутатів на чергову сесію міської ради.

На засіданні комісії з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій було розглянуто 18 питань.

Найбільш обговорюваним питанням було внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2024 рік. Присутні члени комісії не дійшли згоди в питанні виділення коштів на надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги та запропонували обговорити дане питання за участі всіх депутатів міської ради на черговій сесії.

Одноголосно підтримали присутні депутати проєкт рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 37 жителям громади на загальну суму 370 тис. грн.

Серед інших також розглядались питання: затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів, затвердження Положення про оплату за навчання та платні послуги у мистецькій школі «Олевська музична школа» Олевської міської ради у новій редакції, затвердження Програми «Організація харчування учнів та вихованців закладів освіти Олевської міської територіальної громади на 2024-2025 роки» та інші.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту