Для військового з Радовля передали автомобіль

Від Олевської громади передано на фронт вже чимало автомобілів. Транспорт – це одна з найважливіших потреб в сучасних реаліях війни.

Для військового 30-ї окремої механізованої бригади з села Радовель передали Hyundai Galloper. Раніше це авто ми вже передавали іншому захиснику нашої громади і воно надійно допомагало на фронті. Наразі військовий повернувся, а транспорт тепер допомагатиме іншому оборонцю.

Вкотре наші місцеві майстри підставили плече підтримки і безкоштовно виконали всі роботи з ремонту та фарбування. За це ми щиро вдячні: Анатолію Павленку, Роману Желудкову, Петру Кравченку, Івану Стрелюку, Дмитру Стрелюку, Богдану Павленку та Олексію Перев’язку.

 На підготовку авто до фронту та фарбування використали кошти, що передали небайдужі жителі громади до міської ради – Забороченська початкова школа зібрала на ярмарку 3 610 грн.

Наразі авто вже відправилось на передові позиції Куп’янського напрямку.

Дякуємо всім, хто продовжує підтримувати армію. А найбільше дякуємо нашим захисникам, які щоденно докладають всі свої зусилля, боронячи Україну та кожного з нас! Слава Україні! Героям слава!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту