Сила нації в боротьбі за Незалежність

Волонтери відіграють надзвичайно важливу роль у підтримці Сил оборони України. Вони забезпечують наших воїнів захистом, продуктами харчування, медичними засобами, організовують збори на необхідне спорядження. Вони є  важливою ланкою, яка демонструє єдність і силу нації в боротьбі за незалежність.

В Олевській громаді є багато гідних волонтерів, які щоденно допомагають армії. Серед них – волонтери села Варварівка, які активно плетуть захисні сітки, готують домашню їжу для військових, організовують благодійні заходи та збори.

Для того, щоб наші захисники мали можливість якісніше маскуватися, для волонтерів села Варварівка було придбано 5 рулонів спанбоду для плетіння сіток на загальну суму 19 200 грн.

Також долучилися до оголошеного збору на автомобіль ГАЗ для військового 148 окремої артилерійської бригади, що проживає в селі Варварівка, перерахувавши 10 тисяч гривень.

Допомогти вдалося завдяки нашим небайдужим жителям, які передають кошти на потреби військових до міської ради, зокрема:

  • 17 300 грн – Варварівський БК;
  • 6 800 грн – частина коштів, зібраних на ярмарку в Кишинському ліцеї;
  • 5 100 грн – благодійний захід до Дня Незалежності в с. Корощине.

Щиро дякуємо всім активним жителям громади, які продовжують допомагати армії. Окрема подяка нашим волонтерам, які невтомно підтримують військових. У єдності наша сила!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту